|
Kiváló ízű, bőlevű, nem repedékeny, "begyűrt" befőző fajta. Piros színű, lapított gömb alakú termés. Féldeterminált növekedésű, karót igényel. Friss fogyasztásra és feldolgozásra egyaránt alkalmas.
|
|
Körülbelül 1-1.5 méterre növő, determinált, bőtermő befőzőparadicsom. A termések 150-200 grammosak, pirosak, vastag héjúak, ízük gyenge, de befőzéssel, aszalással jó minőségű termék készül belőle. Egyszerre (2-3 hét alatt) beérik, ezért is alkalmas befőzésre.
|
|
Apró szemű, nagyon bő termésű, nem determinált, ellenálló paradicsomfajta.
|
|
Kis szemű, nagyon bőtermő, édes, nem determinált paradicsomfajta.
|
|
Folytonnövő, befőzésre, friss fogyasztásra és aszalásra is alkalmas magas szárazanyagtartalmú fajta.
|
|
Koktél jellegű, bőtermő, ellenálló fajta.
|
|
Közepes alma nagyságú bogyói még érett állapotban is zöld színűek, ilyenkor zöld alapszínen sárga csíkozás teszi igazán különlegessé. Íze kifejezetten izgalmas, enyhe citrusos felhanggal, de édes, nagyon finom paradicsom.
|