Hogyan tudsz csatlakozni?

Szeretnél magokat cserélni, vagy többet megtudni a magfogásról? Magbörzét szerveznél? Szívesen segítenél a Magház szervezésében? Ha ide kattintasz megtudhatod, hogyan tudsz hozzánk csatlakozni!

Kapcsolódj hozzánk!

Ha érdeklődsz a fenntartható mezőgazdaság vagy a tájfajta növények iránt, szeretnél hasonló érdeklődésű kertészekkel, gazdákkal, érdeklődőkkel ismerkedni és szívesen tagja lennél egy jókedvű, lelkes csapatnak, akkor csatlakozz hozzánk!

Hogyan tudok kapcsolódni?

Több lehetőséged is van. Igyekszünk minél többféle területen kapcsolódni azokhoz, akik hozzánk hasonló értékrenddel, érdeklődéssel bírnak. Szívesen felvesszük a kapcsolatot magánszemélyekkel, közösségi kertekkel, szervezetekkel is. Jelenleg a következő csatlakozási lehetőségek vannak:

 • Légy Magház tag!
  Bárkinek lehetősége van hálózati tagként belépni a Magházba. A hálózati tagság egy különleges jogállású tagsági forma az egyesületen belül. Magház hálózati tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát, valamint a Magház civil hálózat honlapján feltüntetett szabályokat elfogadja, valamint erkölcsileg, és legalább 5000 Ft Magház hálózati tagsági díjjal támogatja a Magház Egyesület tevékenységét. Cserébe elsőként értesülhetsz minden velünk kapcsolatos újdonságról, kedvezményesen vehetsz részt a fizetős eseményeinken, és az év elején regisztráló tagok még ajándék magcsomagot is választhatnak maguknak. Részletek ide kattintva találhatók, a belépési kérdőív pedig itt érhető el.
 • Szervezz magbörzét!
  Ha már van kerted és szívesen csereberélnél magokat a környezetedben élőkkel, szervezz magbörzét! Ha még nem szerveztél korábban, akkor segítségedre lehet a honlapunkon található útmutató, ha pedig kérdés merül fel, írj bátran a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Küldd el nekünk üzenetben az általad szervezett magbörze adatait, mi pedig feltesszük a naptárunkba, illetve megosztjuk a Facebook oldalunkon, hogy minél több emberhez elérjen a hír!
 • Ültess tájfajta növényeket!
  Ha van saját balkonod, kerted, gazdaságod, nevelj tájfajta növényeket! Facebook-csoportunkban mindig szívesen látjuk a tájfajtákról szóló bejegyzéseket, fotókat, és ha kérdés merül fel, abban is szívesen segítünk.
 • Önkénteskedj velünk!
  Ha van havonta néhány szabad órát, amit szívesen töltenél velünk, csatlakozz hozzánk önkéntesként! Jelenleg elsősorban a Magházas csapattagok kertjeibe, gazdaságaiba keresünk segítő kezeket. Ha szívesen tanulnál a gyakorlatban a magfogásról vagy az ökológiai alapokon nyugvó kertészkedésről, ide kattintva megtalálod az aktuális helyszíneket, ahol fogadunk önkénteseket.

Helyileg hol vagytok?

Szerte az országban! Jelenleg nincs irodánk vagy központi székhelyünk, a Magház tagjai szerte az országban gondozzák a kertjeiket, nevelgetik a növényeiket. Ha kíváncsi vagy, hogy hol itt megnézheted. Önkéntesként csatlakozhatsz hozzánk aktív tagjaink kertjeiben, Budapesten vagy az online térben. Ha valamilyen formában szeretnél együttműködni velünk, csatlakozni hozzánk, akkor írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!