LÉGY MAGHÁZ TAG!

Ha érdeklődéssel követed a Magház munkáját és szeretnél közelebbről kapcsolódni hozzánk, lépj be a Magház Egyesületbe Magház hálózati tagként!

Mi az a hálózati tagság?

A hálózati tagság egy különleges jogállású tagsági forma az egyesületen belül. Magház hálózati tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát, az Egyesület Adatvédelmi Tájékoztatóját, valamint a Magház civil hálózat honlapján feltüntetett szabályokat elfogadja, valamint erkölcsileg és az adott évben legalább 4000 Ft Magház hálózati tagsági díjjal támogatja a Magház Egyesület tevékenységét.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Magház hálózati tagság kiépítésével egy országos, aktív hálózatot szeretnénk kiépíteni a szelíd, kisléptékű kertészkedés, valamint a tájfajta és különleges fajta növények iránt érdeklődők körében. Szeretnénk minél több érdeklődővel kapcsolódni a Magház által fontosnak tartott témák mentén. A Magház hálózati tagságon keresztül kapcsolódási lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének jobban belelátni, és aktívabban bekapcsolódni a Magház munkájába.

Hogy tudok belépni?

A csatlakozási kérdőív kitöltésével. A kérdőívet ide kattintva találod.

 

 

A hálózati tagsági díj (4000 ft) befizetésével az adott naptári évre bárki hálózati taggá válhat. De miért éri meg hálózati taggá válni?

A tagsági díjért cserébe a következőket tudjuk kínálni:

  • Jelentkezéskor 4 vagy 5 fajtából álló ajándék magcsomagot választhatsz. A magcsomagokat rendes tagjaink állítják össze, így csak korlátozott számban állnak rendelkezésre! Ezt a lehetőséget csak január 20. és február 6. közt tudjuk biztosítani a készlet erejéig! Ez az időszak lezárult. Legközelebb 2023 elején tudsz ajándék magcsomagot igényelni tőlünk.
  • Ingyenesen részt vehetsz negyedévente egyszer, online formában megrendezett kiskertészeti tanácsadásainkon, tagsági találkozóinkon.
  • Felkerülhetsz a Magház hálózati levelezőlistájára, ahol megismerkedhetsz a környékbeli magfogókkal, felteheted a kérdéseidet és értesülhetsz a környékbeli programokról.
  • Fizetős eseményeinken kedvezménnyel vehetsz részt.

Magcsomagok - hogyan működik?

A kérdőívben be tudod jelölni, melyik magcsomagnak örülnél. Igénylésed a tagsági díj befizetésével lesz végleges. Az utaláshoz szükséges adatok a következők:

Számlatulajdonos: Magház Egyesület

Számlaszám: 11734217-20008880 (IBAN szám: HU74117342172000888000000000)

A közleménybe mindenképp írd be a neved! Pl. így: Magház tagság - Kovács Lajos

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges!

Milyen magcsomagokból választhatok?

Idén már nem tudunk ajándék magcsomagot küldeni új tagjainknak. Ha ezzel a lehetőséggel szeretnél élni, nézz vissza 2023 januárjában!
Ha magokhoz szeretnél jutni, érdemes a Magház Facebook csoportban kérdezősködnöd, vagy közvetlenül tagjainknál.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!