LÉGY MAGHÁZ TAG!

Ha érdeklődéssel követed a Magház munkáját és szeretnél közelebbről kapcsolódni hozzánk, lépj be a Magház Egyesületbe Magház hálózati tagként!

Mi az a hálózati tagság?

A hálózati tagság egy különleges jogállású tagsági forma az egyesületen belül. Magház hálózati tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát, az Egyesület Adatvédelmi Tájékoztatóját, valamint a Magház civil hálózat honlapján feltüntetett szabályokat elfogadja, valamint erkölcsileg, és az adott évben legalább 5000 Ft Magház hálózati tagsági díjjal támogatja a Magház Egyesület tevékenységét.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Magház hálózati tagság kiépítésével egy országos, aktív hálózatot szeretnénk kiépíteni a szelíd, kisléptékű kertészkedés, valamint a tájfajta és különleges fajta növények iránt érdeklődők körében. Szeretnénk minél több érdeklődővel kapcsolódni a Magház által fontosnak tartott témák mentén. A Magház hálózati tagságon keresztül kapcsolódási lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének jobban belelátni, és aktívabban bekapcsolódni a Magház munkájába.

Hogy tudok belépni?

A csatlakozási kérdőív kitöltésével. A kérdőívet ide kattintva találod.

 

 

A hálózati tagsági díj (5000 ft) befizetésével az adott naptári évre bárki hálózati taggá válhat. De miért éri meg hálózati taggá válni?

A tagsági díjért cserébe a következőket kínáljuk:

 • Jelentkezéskor egy 5 fajtából álló ajándék magcsomagot választhatsz. A magcsomagokat rendes tagjaink állítják össze, így csak korlátozott számban állnak rendelkezésre! Ezt a lehetőséget csak január 15. és 28. közt tudjuk biztosítani a készlet erejéig! 
 • Ingyenesen részt vehetsz online formában megrendezett tagsági találkozóinkon, melyeken egy-egy témát járunk körbe kerekasztal beszélgetés formájában (az idei témákat lásd alább).
 • Felkerülhetsz a Magház hálózati levelezőlistájára, ahol megismerkedhetsz a környékbeli magfogókkal, felteheted a kérdéseidet és értesülhetsz a környékbeli programokról.
 • A Magház hálózati tagok képzéseinken kedvezményesen vehetnek részt!

Tagsági találkozók

A tagsági találkozókra online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül sor. Ezeken az alkalmakon egy-egy téma köré csoportosuló kerekasztal-beszélgetést szervezünk, melyet az egyesület belsős tagjai moderálnak - de természetesen bárkinek lehetősége van hozzászólni a témához vagy feltenni a kérdéseit. A találkozók utólag is visszanézhetők, így ha nem tudsz részt venni rajtuk, akkor sincs baj!

2024-ben a következő témákat tervezzük körüljárni:

 • Talajélet, talajépítés (február)
 • Gyógy-és fűszernövények szaporítása, magfogása (március)
 • Aktuális kerti kérdezz-felelek 1. (április)
 • Árutermelés és sokféleség (szeptember)
 • Aktuális kerti kérdezz-felelek 2. (október)
 • Bogyós gyümölcstermők, cserjék, fásszárúak szaporítása (november)
   

A tagsági találkozókra hétköznapokon az esti órákban, tavasszal, illetve ősszel kerül sor. A főszezont - májustól augusztusig - kihagyjuk, mert mi is kifáradásig dolgozunk a kertben. :)

 

Hol tudok hálózati tagnak jelentkezni?

Az aktuális jelentkezési lap 2024. január 15-től ide kattintva érhető el.

Az utaláshoz szükséges adatok a következők:

Számlatulajdonos: Magház Egyesület

Számlaszám: 11734217-20008880 (IBAN szám: HU74117342172000888000000000)

A közleménybe mindenképp írd be a neved! Pl. így: Magház tagság - "Kovács Lajos"

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges!

 

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

 

 •