A téli - kora tavaszi időszakban az országban sok helyen tartanak magbörzét. Ezeken a napokon megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, vagy éppen tanulhatsz mások tapasztalataiból, vetőmagot csere-berélhetsz, gyakran szervezett előadásokat is hallgathatsz. Itt a Magház honlapon megtalálod az aktuális magbörzék listáját, és térképen megnézheted hol tartanak Hozzád legközelebb magbörzét. Ha magbörzét szervezel és szeretnél felkerülni a térképre, akkor itt azt is megteheted.

Honlapunkon keresztül felveheted a kapcsolatot a környezetedben élő, hozzád hasonlóan elhivatott kiskert tulajdonosokkal, megtalálhatod a mások által szervezett magbörzéket, amelyeken részt vehetsz. De ne állj meg ezen a szinten, szervezz lakóhelyeden MAGBÖRZÉT, ahol a saját termesztésű magokat és a hozzájuk kapcsolódó tudást is megoszthatják egymással a résztvevők! Itt megtalálod a szervezés legfontosabb tudnivalóit.

Összegyűjtöttük egy helyen a - szerintünk - legfontosabb szabályokat, amelyeket a magbörze résztvevőknek érdemes betartani, hogy egy izgalmas, gördülékenyen zajló magbörzén vehessetek részt. Ezeket érdemes megosztani a résztvevőkkel, meghívottakkal, akár még a magbörze előtt, vagy annak kezdetén.