|
Közepes méretű piros bogyói vannak, finom édes, ellenálló fajta.
|
|
Közepes alma nagyságú bogyói még érett állapotban is zöld színűek, ilyenkor zöld alapszínen sárga csíkozás teszi igazán különlegessé. Íze kifejezetten izgalmas, enyhe citrusos felhanggal, de édes, nagyon finom paradicsom.
|
|
Korai érésű léparadicsom, betegségekkel szemben közepesen érzékeny, hatalmas termései 3-as 4-es fürtökben teremnek, érés előtt érdemes a "bogyókat" külön felkötözni.
|
|
Koktél jellegű, bőtermő, ellenálló fajta.
|
|
Kiváló ízű, bőlevű, nem repedékeny, "begyűrt" befőző fajta. Piros színű, lapított gömb alakú termés. Féldeterminált növekedésű, karót igényel. Friss fogyasztásra és feldolgozásra egyaránt alkalmas.
|
|
Kiváló befőző paradicsom, remek ízzel, formás, lédús termésekkel. Sajnos, a betegségeket nagyon megszenvedi, párás nyarakon nehéz életben tartani.
|
|
Kisebb, 3-5 cm-es hegyes végű bogyókat termő indeterminált növekedésű paradicsom. Indái vékonyabbak, de három méternél hosszabbra is képes megnőni. 10-16 bogyót tartalmazó fürtjeit folyamatosan érleli be alulról felfelé. Viszonylag korán érni kezd és egyike az általunk ismert, ősszel legtovább kitartó fajtáknak. Bogyóit még november végén, decemberben is képes beérlelni, természetesen ilyenkor már a napfény hiánya miatt nem az igazi az ízük. Nyáron viszont nagyon ízletes, kifejezetten intenzív ízű, héja kicsit vastagabb, így mindig roppanós. A betegségek nálunk elkerülték, kis bogyómérete miatt repedésre nem hajlamos. Elsősorban friss fogyasztásra alkalmas.
|
|
Kis termetű, hosszan termő fajta.
|
|
Kis szemű, nagyon bőtermő, folytonnövő paradicsomfajta.
|
|
Kis szemű, nagyon bőtermő, édes, nem determinált paradicsomfajta.
|